"Možemo u LP, ali moramo pobijediti u svim utakmicama"
Foto: EPA

Murillo poručuje

"Možemo u LP, ali moramo pobijediti u svim utakmicama"

Defanzivac Intera Jeison Murillo vjeruje da se njegov klub još uvijek može izboriti za jednu od prve tri pozicije u Seriji A, koje vode u Ligu prvaka.

Nerazzurri se trenutno nalaze na petom mjestu sa osam bodova manje od trećeplasiranog Napolija, a do kraja je ostalo još devet utakmica, ali se Murillo ne predaje.

"Mi nikad ne odustajemo i borit ćemo se za Ligu prvaka sve dok postoji i najmanja šansa za to. Ali, znamo da će to biti izuzetno teško jer imamo bodovni zaostatak. Ako želimo Ligu prvaka, moramo pobijediti na svih devet utakmica", rekao je Murillo.

U nedjelju je na rasporedu utakmica Napolija i Juventusa, gdje bi pobjeda Stare dame išla u prilog Interu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kakav god rezultat da bude, mi moramo misliti na sebe. Moramo smanjivati bodovni zaostatak i pobjeđivati svoje protivnike", ističe fudbaler Intera.

Inter će u 30. kolu Serije A na svom terenu dočekati Sampdoriju, a taj meč se igra u ponedjeljak od 20:45 sati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi