Mreže mirovale u susretu Velsa i Rumunije

Evropsko prvenstvo U21 - Kvalifikacije

Mreže mirovale u susretu Velsa i Rumunije

E. Ganibegović

Odigran je još jedan susret u grupi 8 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo U21 gdje se nalazi i naša mlada reprezentacija.

Nešto ranije odigran je i susret između Portugala i Švicarske, gdje su domaći fudbaler slavili sa 2:1.

A na drugoj današnjoj utakmici snage su odmjerili Vels i Rumunija. U prvom poluvremenu su više pokazali gosti koji su prije ove utakmice imali ulogu favorita, međutim bez obzira na to pogodaka nije bilo.

Drugi dio meča nije bio posebno zanimljiv. Mreže su također mirovale, a obilježila su ga dva crvena kartona koja su dobili igrači Rumunije, ali Vels nije uspio postići pogodak do kraja meča i slaviti, pa je utakmica završena neriješenim ishodom.

Vels se sada u grupi nalazi na četvrtom mjestu sa sedam osvojenih bodova, dok je Rumunija ostala na prvom sa 12 bodova. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi