Mršavo izdanje Dinama protiv Moldea
Foto: EPA

Liga prvaka

Mršavo izdanje Dinama protiv Moldea

M. Šljivak

Dinamo iz Zagreba remizirao je (1:1) u večerašnjem susretu trećeg pretkola Lige prvaka protiv norveškog prvaka Moldea.

Nije mnogo ponudio hrvatski prvak u ovom meču. Iako su iz druge šanse na meču u 18. minut preko Angela Henriqueza stigli do vodstva od 1:0, njihova sreća je kratko trajala.

Samo tri minute kasnije norveški tim preko Kamare dolazi do poravnanja rezultata na 1:1, što je bio rezultat nakon prvih 45 minuta.

Norvežani su u nastavku imali nešto više loptu u posjedu. Međutim, kao ni Dinamo, ni oni nisu blistali, pa je na kraju susret okončan neriješenim rezultatom, 1:1.

Bh. reprezentativac Armin Hodžić je susret odgledao s klupe.

U još jednom susretu odigranom večeras Videoton i Bate Borisov su odigrali meč bez pobjednika, 1:1.

Liga prvaka, 3. pretkolo:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dinamo - Molde 1:1 (Henriquez 18' / Kamara 21')
Videoton - Bate 1:1 (Vinicus 89' / Lujickx 56'ag)


Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.