Mujdži poluvrijeme u remiju Freiburga i Herthe

Gosti do boda u nadoknadi

Mujdži poluvrijeme u remiju Freiburga i Herthe

Freiburg i Hertha iz Berlina remijem su otvorili četvrto kolo Bundeslige, a meč je okončan rezultatom 2:2. 

Klub Mensura Mujdže u vodstvo je došao u 30. minutu Kempfa, da bi rezultat prvog dijela (1:1) šest minuta kasnije postavio Rony sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca.

U 79. minutu novo vodstvo Freiburgu donio je Klaus. Gosti su meč priveli kraju sa deset igrača pošto je u sudijskoj nadoknadi isključen Schulz.

I sa deset igrača u šestom minutu sudijske nadoknade uspjeli su izjednačiti i osvojiti veliki bod. Iz slobodnog udarca za 2:2 pogodio je Ronny.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mensur Mujdža u domaćem timu igrao je drugo poluvrijeme nakon što je zamijenio Sorga. I Freiburg i Hertha nakon četiri kola imaju svega dva boda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.