Mukama Diega Coste je došao kraj

Vratio se treninzima sa prvim timom

Mukama Diega Coste je došao kraj

Napadač Chelseaja Diego Costa proživljavao je krajem prošle i početkom ove sedmice najteže dane od dolaska u ovu ekipu.

Costa je imao problem sa medicinskim osobljem Chelseaja zbog navodnog lažiranja povrede pa na kraju nije putovao u Leicester na meč Premiershipa kojeg je Chelsea riješio u svoju korist sa 3:0.

Par dana nakon toga brazilski napadač sa španskim pasošem je trenirao odvojeno od ostatka tima te je morao sm ići po lopte tokom treninga, ali i sam namještati živi zid prilikom vježbanja slobodnih udaraca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, tim mukama je danas došao kraj jer je Costa ponovo priključen treninzima prvog tima, javljaju engleski mediji.

Čini se da od eventualnog odlaska u Kinu neće biti ništa, te da će Costa ostati i u narednom periodu član londonskih Plavaca. Costa je ove sezone postigao 14 pogodaka u Premiershipu te je uz Ibrahimovića i Sancheza prvi strijelac lige.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi