Muke za Brazilca: Hoće ga Real, ali on bi radije u Barcu

Coutinho tražen

Muke za Brazilca: Hoće ga Real, ali on bi radije u Barcu

E. Škorić

Sjajni brazilski nogometaš Philippe Coutinho mogao bi na ljeto da napusti Liverpool.

Coutinho, koji ima 23 godine, postao je zvijezda Liverpoola i jedan od ključnih igrača nakon što su klub napustili Steven Gerrard, Raheem Sterling i Luis Suarez.

Brazilac igra sjajno, ali u Liverpoolu će teško do trofeja, a to je ono što on želi. Ponude Reala i Barcelone mogle bi ga lako natjerati da napusti Anfield.

Kako je javio Sport, Coutinhovi predstavnici su razgovarali sa zvaničnicima Real Madrida, ali se vjeruje da bi igrač radije u Barcelonu, a sada se čekaju i zvanične ponude.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Coutinho je u Liverpool došao iz Intera 2013. godine. U frebruaru je potpisao novi, petogodišnji ugovor s Redsima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.