Muller priznao: Sve je u novcu

Na meti je Uniteda

Muller priznao: Sve je u novcu

E. Škorić

Ne, nije sve u novcu, reći ćete. Thomas Muller, napadač Bayerna, ne bi se složio s tom konstatacijom.

Muller smatra da se ipak dosta toga vrti oko novca i da niko više ne igra iz ljubavi. A Nijemca se povezuje s Manchester Unitedom...

Njega Louis van Gaal želi da dovede po svaku cijenu, no u Bayernu ne žele da ga prodaju.

"Igranje nogometa je posao kao i svaki drugi, a u prirodi čovjeka je da želi što bolje od svog rada. Iz tog razloga ljudi moraju da prihvate stvari kakve jesu. Niko nema pravo osporiti bilo čiji izbor. Svi znamo da su plate u Premier ligi primamljive. Treba uzeti sve stavke u obzir i procijeniti šta je najbolje, ali vjerujte mi da novac igra ulogu u donošenju bilo kakvih odluka", kazao je Muller, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Znam da se klubovima u Njemačkoj ne dopada što se u Premier ligi okreće tolliki novac, ali to treba posmatrati i s druge strane. Na taj način se otvorila mogućnost da se veoma dobro zaradi i od prodaje igrača premierligašima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti