Muller: U vrhu sam, a nisam najbolji dribler, šuter...

Njemački napadač

Muller: U vrhu sam, a nisam najbolji dribler, šuter...

Njemački reprezentativac Thomas Muller (27) je već godinama jedan od najboljih ofanzivaca na svijetu. 

U Bayernu je proveo cijelu svoju dosadašnju karijeru i minhenski klub je bez njega teško zamisliti, a na svoje igračke kvalitete gleda skromno. Zanimljiv odgovor je ponudio na pitanje šta je to što ga izdvaja od ostalih igrača. 

"Neobično je da sam kompletan igrač, a nijedna od pojedinačkih vještima mi nije u samom svjetskom vrhu. Nisam najbolji po driblingu, postoje brži napadači od mene i s jačim udarcem. Možda je malo čudno ljudima kako jedan takav igrač može igrati na visokoj razini, biti vodeći strijelac, svjetski prvak...", kazao je Muller za Goal i potom dodao: 

"Sebe smatram kompletnim igračem koji može brzo reagovati, više-manje inteligentnog, talentovanog i mentalno jakog", dodao je. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi