Munir produžio sa Barcelonom do 2017. godine

Uz visoku otkupnu klauzulu

Munir produžio sa Barcelonom do 2017. godine

Mladi fudbaler Barcelone Munir El Haddadi produžio je ugovor sa katalonskim klubom do 2017. godine, javljaju iz Barcelone.

Sjajni napadač je dobio poboljšani ugovor u kojem je navedena i otkupna klauzula koju će drugi klubovi morati platiti da bi doveli Munira. Ona iznosi 35 miliona eura, čime se Barca 'osigurala' i postala sigurna da joj se neće ponoviti novi Thiago Alcantara.

Munir El Haddadi briljirao je u dresu Barcelone B nakon čega je prekomandovan u prvi tim. Dok je trajala Suarezova suspenzija, Munir je bio u prvom planu trenera Luisa Enriquea pa je jedno vrijeme čak počinjao utakmice.

Bilo kako bilo, u Muniru vide buduću veliku zvijezdu pa ovaj potez Katalonaca ne treba da čudi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.