Muriel: Imao sam ponude Juvea, Intera, Milana i Rome

Napadač Sampdorije otkrio

Muriel: Imao sam ponude Juvea, Intera, Milana i Rome

Napadač Sampdorije Luis Muriel igra veoma dobro i ove sezone.

On se već dugo vremena pominje u kontekstu odlaska iz ovog kluba jer su velikani italijanskog i evropskog fudbala zainteresovani za njegove usluge.

Ipak, on je poručio kako je sretan u Sampdoriji, iako je imao ponude drugih klubova.

"Moj prvi lični cilj je da oborim svoj rekord od 11 golova u sezoni u Seriji A. Za sada mi fale dva gola do kraja ove sezone da tako nešto postignem. Najbolji mi je gol onaj protiv Rome. Budućnost? Sretan sam u Sampdoriji, jer smo dobili dva ligaška derbija po prvi put u posljednjih 57 godina. Imao sam ponude Juventusa, Intera, Milana i Rome, ali i nekih klubova iz Španije i Engleske", rekao je Muriel.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je on ove sezone odigrao svih 28 mečeva u Seriji A te je postigo 10 golova uz devet asistencija. Također, učinku je dodao i dva pogotka u Kupu Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije