Musa i Pavičić pogađali za trijumf Lokosa u Koprivnici

HNL

Musa i Pavičić pogađali za trijumf Lokosa u Koprivnici

Zagrebačka Lokomotiva je mudrom igrom došla do značajne pobjede u Koprivnici na gostovanju kod Slaven Belupa, a konačan rezultat utakmice glasio je 2:0 u korist gostiju.

Prvu priliku na utakmici publika je vidjela već u sedmom minutu kada je stativu gola Slaven Belupa pogodio Ante Rukavina.

Minut prije odlaska na odmor gosti su poveli, a strijelac je bio Musa nakon greške Ozobića. U nastavku su domaći krenuli na sve ili ništa, redale su se prilike, dva puta je nadomak golu bio Ozobić, a Mirić je pogodio stativu.

Potom su prijetili Begonja, pa opet Mirić, da bi na kraju gol ponovo postigli gosti. Konačnih 0:2 postavio je Pavičić, nakon što je prethodno Rukavina po drugi put pogodio stativu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.