Strateg Slobode nakon remija protiv Beitara

Musemić: Zadovoljan sam, igračima nemam šta zamjeriti

D. Kurbegović

Fudbaleri Slobode nakon dvanaest godina ponovo su odigrali jednu utakmicu u Evropi. Danas su izabranici Husrefa Musemića na stadionu Bilino polje u Zenici u okviru 1.pretkola Evropske lige remizirali sa Beitarom iz Jerusalema (0:0). 

Današnja utakmica je ponudila dosta tempa, nekoliko prilika s obe strane, ali su samo nedostajali golovi. Pohvalno je i što je veliki broj navijača danas bilo prisutno u Zenici, te da je sve proteklo u fer i sportskom duhu.

Na kraju utakmice trener crveno-crvenih Husref Musemić bio je zadovoljan konačnim ishodom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vidjelo se da mi nismo još u takmičarskoj formi. Prvenstvo kreće tek za tri sedmice, mi smo još u nekom pripremnom periodu i ja mogu biti zadovoljan na kraju utakmice.U pojedinim trenucima utakmice smo bili bolja ekipa, ali je i Beitar imao svoje momente kada su dominirali. Zadovoljan sam rezultatom, igračima nemam šta zamjeriti, oni su željeli, borili su se koliko u ovom trenutku i mogu. Imamo još jednu utakmicu pred nama, pokušat ćemo u Izraelu da postignemo gol, pa vidjet ćemo na kraju šta će biti", kazao je Musemić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi