Muslin dopunio spisak

Kvalifikacije za SP u Rusiji

Muslin dopunio spisak

Slavoljub Muslin dodao je još jedno ime na spisak igrača za predostojeći kvalifikacioni meč između Srbije i Irske, koji je na programu 5. septembra na stadionu 'Rajko Mitić'.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije odlučio je da u tim pozove fudbalera Brage Nikolu Stojiljkovića jer je nastup povrijeđenog Andrije Živkovića i dalje pod upitnikom.

Sa povredom se muči i fudbaler CSKA Zoran Tošić, koji će se ipak naći na okupljanju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Čuo sam se i sa Zoranom Tošićem koji se povrijedio igrajući za CSKA. U prvom trenutku se mislilo da je povreda teže prirode, ali poslije pregleda njegovo stanje izgleda bolje. I on će doći na okupljanje, ali tek ćemo da vidimo u kojoj mjeri možemo da računamo na njega", izjavio je selektor Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi