Muslin: Dosta loša igra, očekujem pun stadion protiv Gruzije
EPA

Nakon poraza od Austrije, oglasio se Slavoljub Muslin

Muslin: Dosta loša igra, očekujem pun stadion protiv Gruzije

E. Ganibegović

Selektor reprezentacije Srbije, Slavoljub Muslin je nakon poraza svoje ekipe rekao da je njegov tim odigrao dosta loše i da su na kraju imali i sreće.

Srbija je sinoć poražena na gostovanju kod Austrije sa 3:2 i tako je upisala svoj prvi poraz u kvalifikacijama za Mundijal, koji se igra u Rusiji.

"Ovaj poraz je veliko razočaranje. Pokazalo se kako je Austrija opasan protivnik i bez nekoliko igrača, na koje večeras nije mogla računati. Oni su odigrali dobro i napravili su veliko broj prilika za razliku od nas. Da nije bilo Stojkovića, mogli smo da izgubimo i sa većom razlikom", rekao je Muslin poslije utakmice.

Bez obzira na sinoćni poraz, Srbija može da se domogne prvog mjesta u grupi i tako obezbijediti direktan plasman na Mundijal. U posljednjem kolu dočekuju Gruziju na domaćem terenu, te u slučaju pobjede sigurni su putnici za Rusiju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ostao nam je još jedan pokušaj da se domognemo Rusije, a to je utakmica protiv Gruzije. Brzo se okrećemo tom duelu. U Beču nismo igrali našu igru, koja nas je krasila tokom kvalifikacija. Da smo i neriješeno odigrali opet bi nam trebala pobjeda. Nadam se da će u ponedjeljak biti pun stadion i da ćemo u drugom koraku uspjeti da se plasiramo na Mundijal", dodao je selektor Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi