Muslin: Izrael je jak tim, moramo biti oprezni

Novi trener Orlova uoči meča sa Izraelom

Muslin: Izrael je jak tim, moramo biti oprezni

D. Vejo

Novi selektor reprezentacije Srbije, Slavoljub Muslin pobjedom je startao na klupi Orlova. Ipak, nakon duela sa Kirpom očekuje ih meč protiv Izraela.

Jedan dan ostao je Muslinu i njegovim izabranicima da izvrše posljednje pripreme pred susret sa uvijek neugodnim protivnikom selekcijom Izraela.

"Igramo protiv jedne veoma ozbiljne ekipe. Izrael igra sjajno u odbrani, ali dobro i realizuju kontranapad. Mi ćemo dati sve od sebe kako bi neutralizovali protivnika i stigli do pozitivnog rezultata", ističe za medije trener Srbije, Slavoljub Muslin.

Međutim, strateg Orlova muku muči i sa povredama igrača.

"Od sedam veznih igrača mi trenutno imamo tri tako da je u tu problem. Ali šta da se radi, šta je tu je", zaključuje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi