Muslin: Neka bude lijepa utakmica i neka bolji pobijedi

Srbija večeras čekira kartu za Rusiju?

Muslin: Neka bude lijepa utakmica i neka bolji pobijedi

O. Lekić

Fudbalska reprezentacija Srbije danas u Austriji igra jednu od najznačajnijih utakmica u novijoj istoriji.

Ukoliko savladaju domaću selekciju izabranici Slavoljuba Muslina čekirat će kartu za Rusiju, a na ruku im idu i veliki problemi u kojima se nalazi Austrija. Međutim, iskusni Muslin ne zamara se protivnikom i svjestan je da sve zavisi od njegovih izabranika.

"Zna se desiti da ekipa koja je u problemima dadne sve od sebe kako bi prevazišla te probleme. Ovo je utakmica sa dvije oštrice jer ovi igrači koji u Austriji nisu standardni mogu odigrati bolje od ovih koji nedostaju. Oni jednostavno žele da dokažu da im je mjesto u reprezentaciji", izjavio je Muslin.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Došli smo igrati na pobjedu, kao i uvijek do sada. Ovo su nam odlučujući mečevi i učinit ćemo sve da pobijedimo, no znamo da je to lakše reći nego uraditi. Na početku je za mene Austrija bila najopasniji protivnik i smatrao sam ih najvećim favoritima, no na kraju se to nije tako ispostavilo. Ne znam šta je razlog, oni imaju dobre igrače, no rezultat je izostao. Očekujem mnogo naših navijača i apelovao bih da navijaju lijepo i korektno za nas, a ne protiv rivala. Neka bude lijepa utakmica, a bolji neka pobijedi", zaključio je selektor srbijanske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi