Muslin o eventualnoj smjeni: Svašta se priča...

Selektor Srbije

Muslin o eventualnoj smjeni: Svašta se priča...

Selektor srbijanske nogometne reprezentacije Slavoljub Muslin nije želio da komentariše priče o eventualnom otkazu. 

Iako je Srbija pod Muslinovim vodstvom nakon dugo vremena izborila plasman na Mundijal, u susjedstvu sve se više govori o tome da bi ovaj iskusni trener mogao selektorsku klupu prepustiti Draganu Stojkoviću. 

"Nema potrebe da bilo šta komentarišem. Svako može da kaže što misli. Nemam nikakav odgovor na to pitanje. Svašta se priča, a ja ne bih da se uvlačim u još dublje priče", kazao je Muslin za Sportski žurnal.

Muslinu se, između ostalog, na dušu stavlja neefikasna igra ekipe, previše defanzivna taktika, te nepozivanje Sergeja Milinković-Savića, koji slovi za jednog od najboljih veznih igrača u italijanskoj Seriji A. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Da li će Orlovi s novim selektorom na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, ostaje da se vidi... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi