Muslin odabrao putnike za San Diego

Izašao spisak reprezentativaca iz Super lige

Muslin odabrao putnike za San Diego

D. Vejo

Selektor Orlova Slavoljub Muslin odabrao je fudbalere iz prvenstva Srbije koji će braniti boje nacionalnog tima u prijateljskom meču sa Amerikom.

Za neke od njih, to će biti lijepa prilika da pokažu koliko znaju, te da u slučaju dobre igre dobiju poziv i u A tim Srbije.

Nakon prijateljskog meča sa ekipom Katara gdje se superligaši nisu proslavili, na redu je i onaj sa Amerikom u San Diegu.

Na spisku su: Filip Manojlović, Nikola Maraš, Mihailo Ristić, Nemanja Beljić, Stefan Panić, Marko Klisura, Marko Petković, Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Nikola Milenković, Nemanja Mihajlović i Ognjen Ožegović.

Utakmica između SAD i Srbije igra se 29. januara u San Diegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi