Mustedanagić pogodio u pobjedi Dukle

Gol mladog bh. fudbalera

Mustedanagić pogodio u pobjedi Dukle

M. Šljivak

Češka Dukla iz Praga pobijedila je danas njemački Chemnitzer s 2:0, a ponovo je impresivnu partiju za češkog prvoligaša odigrao mladi bh. fudbaler Zinedin Mustedanagić.

Iako nije počeo meč u prvom sastavu, 19-godišnji fudbaler je još jednom pokazao sav kvalitet, jer je nekoliko minuta po ulasku u igru pogodio za ovjeru pobjede. Igrala se 58. minuta kada je Mustedanagić postigao gol za konačan rezultat ovog meča od 2:0.

Prvi gol na utakmici je u finišu prvog poluvremena postigao Preisler.

Mustedanagić će član Dukle ostati do januara naredne godine, do kada mu važi posudba iz Sparte i sigurno će u češkom velikanu imati šta da pokaže.

Pripremni meč:

Dukla - Chemnitzer 2:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije