Na ivici nerava: Costa bacio marker na Mourinha

Slijedi kazna za Costu

Na ivici nerava: Costa bacio marker na Mourinha

Jose Mourinho na današnjoj utakmici 14. kola engleskog Premiershipa protiv Tottenhama (0:0) nije računao na usluge iskusnog napadača Diega Coste. 

Španski reprezentativac je bio izrazito nervozan jer nije bio u prvom sastavu, a nakon što poslije zagrijavanja nije dobio šansu za igru odlučio je baciti marker prema treneru Mourinhu. 

Mourinha marker nije pogodio, ali nema dileme da će Costa biti sankcionisan za neprimjerno ponašanje. Pogledajte o čemu se zapravo radi. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.