Na koga sve večeras Luis Enrique ne računa?

Barca oslabljena

Na koga sve večeras Luis Enrique ne računa?

E. Škorić

Barcelona je osigurala prvo mjesto u grupi C u Ligi prvaka, pa bez opterećenja dočekuje posljednji meč.

Barca će večeras ugostiti Borussiju Moenchengladbach i trener Luis Enrique ima priliku da odmori neke igrače, te da da šansu onima koji su ranije manje igrali u ovoj sezoni.

Marc-Andre ter Stegen i Gerard Pique nisu uopće pozvani za meč protiv Borussije, a nema ni Neymara, kao niti Ivana Rakitića.

To znači da će Barca igrati u izmijenjenom sastavu, ali postoji velika šansa da Lionel Messi igra od prve minute, kako bi napao rekord najboljeg strijelca Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za večerašnji susret Enrique račauna na ove igrače:  Cillessen, Masip, Sergio, Denis, Arda, A.Iniesta, Suárez, Messi, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal , Umtiti and Cardona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi