Na Old Trafford dolazi sin igrača kojeg su se jedva riješili

Valjda je talentovaniji od oca

Na Old Trafford dolazi sin igrača kojeg su se jedva riješili

Navijačima Manchester Uniteda bi se mogle vratiti neke stare uspomene ukoliko klub uskoro realizira dovođenje jednog momka koji ima samo 14 godina. 

Radi se o sinu nekadašnjeg prvotimca Manchester Uniteda Phila Nevilla. Phil je mlađi brat Garyja Nevillea, a svojevremeno je, skupa sa bratom, činio bekovski tandem u timu Sir Alex Fergusona. 

Ipak, Phil nikada nije bio omiljen kod navijača Manchester Uniteda i često su u njemu pronalazili krivca za loše rezultate ili neke primljene golove. To je sve uticalo i na odluku kluba da ga na ljeto 2005. godine proda Evertonu, a navijačima je nakon toga lahnulo. 

Ipak, 12 godina kasnije njegov sin Harvey bi im mogao oživjeti stare uspomene, a navijači se već nadaju da nije riječ o igraču istih kvaliteta kakve je posjedovao Phil.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Harvey trenutno igra za mlađe kategorije Valencije jer je njegov otac bio asistent trener u tom španskom klubu prije dvije godine kada je Gary Neville vodio tim - istina, veoma loše.

Osim Manchester Uniteda, za ovog fudbalera interesuje se i Tottenham.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi