Na pomolu razmjena igrača na relaciji Valencia - Barcelona

Uskoro i službena potvrda

Na pomolu razmjena igrača na relaciji Valencia - Barcelona

A. Beganović

Prema pisanju španskih medija u narednih nekoliko dana moglo bi doći do razmjene igrača na relaciji Valencia - Barcelona.

Španski mediji danas pišu da je Barcelona zainteresirana za mladog 22-godišnjeg reprezentativca Portugala i fudbalera Valencije, Andrea Gomesa.

Ovaj fudbaler navodno je velika želja trenera Barcelone Luisa Enriquea, a Valencija na ime obeštećenja od Gomesovog transfera očekuje 40 miliona eura.

Međutim, aktuelni španski prvak spreman je platiti 30 miliona eura, ali i put Valencije poslati Alena Halilovića i Cristiana Tella koji nisu u ozbiljnijim planovima šefa struke katalonskog diva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Halilović je prošlu sezonu proveo na posudbi u Sporting Gijonu, dok je Tello kao posuđen fudbaler igrao za Fiorentinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi