Na pomolu senzacionalna razmjena Reala i Chelseaja
Foto: EPA

Novac i James za Hazarda

Na pomolu senzacionalna razmjena Reala i Chelseaja

M. Šljivak

Real Madrid i Chelsea mogli bi ovog ljeta napraviti veliku razmjenu fudbalera.

Glavne uloge u toj razmjeni mogli bi imati Belgijanac Eden Hazard i Kolumbijac James Rodriguez.

Hazard je već godinama glavna želja kraljevskog kluba. Prije nekoliko godina im je Chelsea ispred nosa uzeo ovog fudbalera, ali bi on od naredne sezone mogao obući dres Kraljeva.

U zamjenu je Real ekipi iz Londona spreman ponuditi novac i kolumbijskog fudbalera Jamesa Rodrigueza.

Marca tvrdi da bi se ovaj dogovor dva kluba veoma lako mogao desiti i da bismo od naredne sezone mogli Hazarda gledati u dresu Reala, a Jamesa u dresu Chelseaja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ranije je i predsjednik Kraljeva Florentino Perez najavio stvaranje novih Galaktikosa koji bi harali Evropom i Španijom, a Hazard je očigledno dio tih planova o stvaranju nepobjedivog Reala.

Ostaje nam da vidimo šta će se desiti na kraju sezone, ali je sigurno da će velikih ponuda biti kada su u pitanju transferi ovih ekipa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi