Na pomolu veliki transfer Paula Dybale
Foto: EPA

Između Barcelona i Real Madrida

Na pomolu veliki transfer Paula Dybale

M. Šljivak

Argentinski fudbaler Paulo Dybala na ljeto bi mogao napustiti redove Juventusa.

Ovaj 23-godišnji fudbaler još uvijek nije dogovorio produženje saradnje sa Starom damom, a kako stvari stoje do toga neće ni doći.

Kako tvrdi Mundo Deportivo, Dybala će na ljeto napraviti veliki transfer, a postaće novi član nekog od španskih velikana. U igri za njegovo dovođenje su Real Madrid i Barcelona.

Ovaj list navodi kako je Barcelona već obavila nekoliko razgovora s predstavnicima argentinskog fudbalera i da bi se on u narednoj sezoni mogao priključiti strašnom Barcinom triju, Messi-Suarez-Neymar.

Navodno, Lionel Messi je jedan od igrača koji je zadužen da privoli Dybalu da potpiše za Barcelonu. Ovaj duo ima odličnu saradnju u reprezentaciji Argentine i u veoma su dobrim odnosima, što bi na kraju moglo biti ključno u eventualnom transferu.



Međutim, u igri za potpis 23-godišnjeg Argentinca je i Real Madrid. Kraljevi su spremni izdvojiti ogromnu sumu novca kako bi Dybalu doveli na Santiago Bernabeu, a sigurno je da im je cilj pobijediti i Barcelonu u trci za potpis sjajnog napadača.

Dybala ove sezone igra izuzetno dobro u dresu Bianconera. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Paulo Dybala je ove sezone odigrao ukupno 32 utakmice i postigao je 14 pogodaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi