Na Rijekinoj proslavi titule se pojavio i 'lažni Kek'

Dvojnik poznatog trenera

Na Rijekinoj proslavi titule se pojavio i 'lažni Kek'

Nogometni klub Rijeka je jučer zvanično osvojila svoj prvi šampionski naslov u historiji kluba.

Pobjedom nad Cibalijom (4:0) postalo je jasno da je tim sa Rujevice novi prvak Hrvatske i da je prekinuo 11 godina dugu dominaciju Dinama.

Nakon završetka utakmice uslijedilo je veliko slavlje na stadionu, a nakon toga i na ulicama, trgovima, kafićima...

U lokalu u kojem su fudbaleri Rijeke slavili historijski naslov pojavio se i 'lažni Matjaž Kek', koji je bio prava atrakcija među svim prisutnim.

Dvojnik proslavljenog slovenačkog trenera se sa pivom u ruci zabavljao sa fudbalerima i ostalim gostima, a mnogi su na prvu pomislili da je zaista riječ o Keku, između ostalog i zbog kačketa koji je godinama zaštitni znak najvećeg heroja Rijekinog uspjeha.  

(Foto: Sportske Novosti)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti