Na rubu živaca: Navijača Marseillea nisu moglo smiriti

Teško podnosi poraze

Na rubu živaca: Navijača Marseillea nisu moglo smiriti

E. Škorić

Jedan navijač Marseillea u potpunosti je sinoć izgubio živce i jednostavno nije mogao samo tako da pređe preko još jednog poraza njegovog kluba.

Marseille je u petom kolu Lige 1 poražen na svom terenu od Rennesa s 3:1 i to je već drugi poraz ekipe koju vodi bivši trener Rome Rudi Garcia.

Marseilleu ne pomaže ni to što u svojim redovima ima Payeta, Evru, Ramija, Mandandu, Germaina, Thauvina... 

Poslije sinoćnje utakmice ispred stadiona Veledrome jedan bijesni navijač je urlao satima, bio je izuzetno razočaran i ljut, a kasnije je dao i izjavu novinarima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Smatra da igrači Marseillea ne zaslužuju toliko novca, da se ne bore i da nisu motivisani, a razočarao ga je Evra, od kojeg se puno očekuje nakon što je došao iz Juventusa.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi