Na sreću Zmajeva Sabella je zatvorio vrata Caballeru

Sabella otpisao golmana Malage

Na sreću Zmajeva Sabella je zatvorio vrata Caballeru

Svi oni koji su gledali susret između Real Madrida i Malage mogli su se uvjeriti u kvalitete Argentinca na golu Malage, Willy Caballera. 

Međutim Caballero se ne nalazi na spisku selektora Argentine Alejandra Sabelle i ako je vjerovati španskoj Marci to neće biti slučaj ni u budućnosti. Sabella je jasan, golmanske pozicije neće mijenjati, tu su Romero, Andujar i Orion. 

"On nije ni na radaru selektora. U Argentini je tradicija takva da se golmani ne mijenjaju tako često. Njegov vrhunski nastup je ispraćen u medijima, ali samo zbog toga jer je bio protiv Reala, da se to desilo protiv Seville ne bi bilo ni rečenice," rekao je argentinski novinar Martin Ainstein. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.