Na zagrijavanju ekipa navijači Monaca oduševili svijet

Dali podršku igračima Dortmunda

Na zagrijavanju ekipa navijači Monaca oduševili svijet

E. Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund danas igraju na domaćem terenu protiv Monaca u okviru četvrtfinala Lige prvaka.

Ova utakmica trebala je biti odigrana sinoć, ali je odgođena zbog bombaškog napada na autobus njemačke ekipe. Srećom, niko nije ozbiljnije povrijeđen, a s lakšim povredama prošao je samo Marc Bartra. 

Nakon što je sinoć utakmica odgođena navijači Monaca su bili primorani ostati u Dortmundu, no imali su besplatan smještaj, te su ih navijači njemačke ekipe ugostili u svojim kućama. Utakmica se igra večeras od 18:45 sati, a igrači obje ekipe lagano izlaze na teren.

Nakon što su igrači Dortmunda izašli na travnjak navijači Monaca su počeli skandirati "Dortmund, Dortmund". Zaista sjajan potez navijača francuske ekipe koji pokazuje svu veličinu najvažnije sporedne stvari na svijetu.


Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi