"Nadam se da će Ibru pustiti da igra u četvrtfinalu"

Mourinho stao u Zlatanovu odbranu

"Nadam se da će Ibru pustiti da igra u četvrtfinalu"

Fudbaleri PSG-a napravili su veliki podvig nakon što su poslije 120 minuta igre u revanš susretu osmine finala Lige šampiona eliminisali londonski Chelsea nakon remija od 2:2.

Ovaj uspjeh Svetaca dobija na težini s obzirom na to da je francuski šampion od 31. minute utakmice igrao sa deset fudbalera na terenu zbog isključenja Zlatana Ibrahimovića, koje je možda i malo prestrogo dosudio holandski arbitar Bjorn Kuipers.

"Pričao sam sa njim nakon utakmice", rekao je menadžer Chelseaja Jose Mourinho, te dodao: 

"On kada priča sa mnom je uvijek iskren. On bi mi rekao da je stvarno zaslužio crveni karton, odnosno da je onaj start bio za crveni karton. Zlatan je bio jako razočaran".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uprkos činjenici da je njegov tim eliminisan Portugalac je nada da će Ibrahimović ipak igrati u četvrtfinalu.

"Ukoliko je ovo što je Ibrahimović rekao istina, ja se nadam da će pogreška odluka biti poništena, te daće on nastupiti u četvrtfinalu. Ako čovjek nije pogriješio mislim da zaslužuje da igra", istakao je Mourinho.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti