"Nadam se da nam Šunjić može pomoći u borbi za opstanak"

Salerno o dolasku Šunjića

"Nadam se da nam Šunjić može pomoći u borbi za opstanak"

M. Šljivak

Novi sportski direktor Palerma Nicola Salerno pohvalno je govorio o bh. defanzivcu Toniju Šunjiću.

Štoper bh. reprezentacije bi danas trebao kompletirati transfer u redove tima sa Sicilije, gdje se nadaju da bi im mogao pomoći u borbi za opstanak.

Dolazak Šunjića je jedan od prvih poslova koje je Salerno završio u Palermu i polažu se velike nade u njegove štoperske mogućnosti.

"Mnogo je igrača koje ja nisam doveo u klub. Nadam se da nam Šunjić može pomoći i da ćemo na kraju ostati u ligi", rekao je Salerno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Imaće Palermo težak zadatak u borbi za opstanak. Trenuto su na 18. mjestu u Seriji A sa svega 10 bodova, čak osam manje od Empolija koji je prvi tim u sigurnoj zoni.

Što se tiče Tonija Šunjića on bi ugovor trebao potpisati danas, a u redove sicilijanskog tima stiže iz Stuttgarta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi