Nadarević: Borimo se za Evropsku ligu

Bh. stoper odličan u dresu Eskişehirspora

Nadarević: Borimo se za Evropsku ligu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Safet Nadarević igra ove sezone prilično dobro u dresu Eskişehirspora, s kojim se ove sezone bori za izlazak u jedno od evropska takmičenja.

Eskişehirspor je 26 odigranih kola turskog fudbalskog prvenstva na šestoj poziciji, sa 45 bodova, ali i teškim rasporedom do kraja sezone.

"Igramo bolje iz utakmice u utakmicu i došli smo u poziciju da se borimo za izlazak u Evropsku ligu naredne sezone. Međutim, to neće biti nimalo lako i ostvariti. U narednom kolu imamo veoma teško gostovanje u Istanbulu kod Besiktasa, kojem je također svaka utakmica jako bitna jer se bore za plasman u Ligi prvaka. Biće teško, ali imamo šansu da izborimo Evropsku ligu i ja se nadam da ćemo u tome i uspjeti", rekao je Safet Nadarević u razgovoru za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.