Nagatomo i Palacio za pobjedu Intera na otvaranju sezone

Inter slavio

Nagatomo i Palacio za pobjedu Intera na otvaranju sezone

M. Šljivak

Fudbaleri Intera savladali su Genou na Giuseppe Meazzi u susretu prvog kola italijanske Serie A rezultatom 2:0.

Prvo poluvrijeme ovog susreta nije donijelo puno uzbuđenja. Inter je imao inicjativu, imali su nekoliko pokušaja prema golu Genoe, ali su mreže nakon prvih 45 minuta utakmice mirovale.

Trener Nerrazurra Walter Mazzarri je početkom drugog poluvremena pojačao napad svog tima uvođenjem Maura Icardija, koji se odmah našao u dobroj prilici, ali nije uspio savladati gostujućeg golmana Perina.

Bolja igra Intera se isplatila u 75. minuti. Danas veoma dobri Jonathan je centrirao, a Yuto Nagatomo je pogodio za vodstvo Intera od 1:0.

Do kraja susreta Inter je postigao još jedan gol. Igrala se 90. minuta kada je konačnih 2:0 postavio Rodrigo Palacio.

Potražite više informacija na temu Serie A:


10 by Samusleep


20 by Samusleep

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti