Nainggolan: Bojim se da propuštam Svjetsko prvenstvo
Foto: EPA

Svjestan situacije

Nainggolan: Bojim se da propuštam Svjetsko prvenstvo

E. Škorić

Radja Nainggolan bi volio biti prvak s Romom, no još mu nešto nedostaje.

Roma je nastavila s dobrim igrama, pa je golom Kolarova slavila u Torinu i nije odustala od ambicije da postane prvak, ma koliko to nerealno zvučalo u trenutku kada su ispred Napoli, Inter, Juve i Lazio.

"Dobar rezultat u Torinu i dobar period za Romu. Izgubili smo dvije važne utakmice u ligi, ali ova pobjeda nas vraća gore. Moramo se zadržati u vrhu", rekao je Nainggolan, pa je dodao:

"Scudetto? Sigurno. Ambiciozni smo, idemo pokušati u svakoj utakmici doći do pobjede. Ova je momčad stvorena da nešto osvoji, ali imamo stvarno teške protivnike. Derbi? Bit će teško za obje ekipe, ali se nadam pobjedi".

A što se Belgije tiče, i dalje nema sjajnog veznjaka u reprezentaciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne želim pričati o Belgiji i započinjati nove kontroverze. Martinez je kazao da je napravio tehnički izbor, ali sigurno da ima nekih nejasnih stvari. Bojim se da će nedostajati još jedan SP. Mada, Belgija ima jaku ekipu, dosta dobrih pojedinaca", istakao je Radja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi