Nainggolan: Drago mi je zbog Džeke, bio je u krizi

Dijamant se upisao u strijelce

Nainggolan: Drago mi je zbog Džeke, bio je u krizi

Edin Džeko je večeras nakon dugo vremena postigao gol, koji je bio tako važan za Romu.

Rimljani su se mučili na gostovanju kod Carpija, a onda je naš napadač u 85. minuti zabio za 2:1 i približio svoj tim pobjedi.

Radost zbog Džekinog pogotka nije krio ni Radja Nainggolan, njegov saigrač koji mu je prvi prišao u zagrljaj za vrijeme slavlja.

"Jako mi je drago zbog Džeke. Naša pobjeda je zaslužena, a na Džekin gol smo dugo čekali. U ovom trenutku, ovaj gol je jako bitan za njega jer je zaista bio u krizi", rekao je Nainggolan nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Romu je ovo bila četvrta uzastopna pobjeda u ligi, a za našeg napadača četvrti gol u sezoni.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi