Nainggolan izjavom 'bocnuo' navijače Lazija

Derbi još nije završen

Nainggolan izjavom 'bocnuo' navijače Lazija

Fudbaler Rome Radja Nainggolan bio je strijelac u pobjedi svog tima nad ekipom Lazija u rimskom derbiju odigranom u nedjelju.

Roma je slavila sa 2:0, a Nainggolan je u izjavi nakon utakmice poručio da je njegovom timu Pescara (3:2) bila teži protivnik od gradskog rivala.

"Bile su to različite utakmice ali, gledajući po stvorenim šansama i rezultatu, Pescara nam je bila i teži i nezgodniji protivnik od Lazija", rekao je Nainggolan, koji je potom nastavio:

"Normalno da nam je drago zbog pobjede, a mi znamo da bi nam bilo još draže da su s nama bili najvatreniji navijači. Sve je ljepše kada su oni tu, ali šta je tu je. Stadion je bio pun navijača Lazija i nama je to bio poseban motiv".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nainggolan je za kraj prokomentarisao i svoj gol, rekavši da bi Marchetti možda i odbranio udarac da mu Radu nije 'blokirao' vidike.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi