Nainggolan ne želi odbaciti mogućnost odlaska
Foto: EPA

Manchester United sprema ponudu

Nainggolan ne želi odbaciti mogućnost odlaska

Fantastični veznjak Rome Radja Nainggolan je želja velikog broja evropskih velikana, a o njegovom mogućem transferu špekulišu svi ugledni sportski mediji. Nakon Chelseaja, sada se kao moguća Nainggolanova destinacija pominje i Manchester United.

Čini se da je Roma odbila sve ponude pristigle sa Stamford Bridgea, pa su u Unitedu odlučili još jednom pokušati dovesti Nainggolana u svoje redove.

A upravo je Belgijanac odgovarao na pitanja o mogućnosti da pređe u Manchester United.

"Možda je i istina. A možda i nije", rekao je Nainggolan za Manchester Evening News, te nastavio:

"Vidjet ćemo. Sada idem na odmor, pa ćemo onda razgovarati o tome. Ja razmišljam samo o odlasku na odmor i prilici da se opustim, trenutno ne razmišljam o svojoj budućnosti."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dovoljno sam pričao o ovakvim stvarima i onome šta želim. Rekao sam Romi da imam namjeru da ostanem, sada je sve na drugim ljudima", dodao je Belgijanac.

Radja Nainggolan je odigrao još jednu fantastičnu sezonu, postigavši u Seriji A 11 golova za svoju ekipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi