Nainggolan ne želi pričati o Scudettu
Foto: EPA

"Moramo ostati fokusirani"

Nainggolan ne želi pričati o Scudettu

Roma je dobila devet od prvih 11 utakmica nove sezone Serija A. Ipak, ekipa Eusebija Di Francesca se nalazi na petoj poziciji na tebeli, sa pet bodova manje od prvoplasiranog Napolija.

Fudbaleri Rome, međutim, igraju zaista dobro na početku sezone, na svim frontovima, pa mnogi smatraju da će i Vučica biti u utrci za naslov prvaka Italije u ovoj sezoni.

Ipak, sjajni veznjak Rome Radja Nainggolan uopšte ne želi razgovarati o šansama svoje ekipe da dođe do naslova prvaka Italije.

"Ne želim pričati o Scudettu. Na dobrom smo putu, ali moramo ostati fokusirani", poručio je Nainggolan novinarima Sky Sporta, pa prokomentarisao uticaj trenera Di Francesca, koji je pred početak sezone preuzeo ekipu:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zbog Di Francesca se svi osjećaju posebnima, čak i oni igrači koji imaju manju minutažu, jer znaju da će dobiti šansu"...Spremni smo i pokazujemo da smo svi na istoj 'valnoj dužini'. To se može vidjeti."

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi