Nainggolan: Nikad nisam razmatrao opciju da idem u Chelsea

Belgijanac priznao

Nainggolan: Nikad nisam razmatrao opciju da idem u Chelsea

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sutra na domaćem terenu igraju protiv Chelseaja meč grupne faze Lige prvaka.

Vučica je prije dvije sedmice u sjajnom meču osvojila bod na Stamford Bridgeu odigravši 3:3, a izabranici Eusebija Di Francesca sutra žele sva tri boda protiv Plavaca. U tom slučaju Roma bi bila u sjajno poziciji da izbori mjesto koje vodi u nokaut fazu u jakoj konkurenciji Chelseaja i Atletico Madrida.

Na današnjoj press konferenciji pred meč na Olimpicu prisustvovao je i Radja Nainggolan koji se ljetos povezivao sa prelaskom u londonski klub. Naravno, belgijski fudbaler nije mogao izbjeći to pitanje od strane engleskih medija.

"Znam da se pisalo dosta da idem u Chelsea i bilo je zanimljivih ponuda. Ipak, donio sam odluku da ostanem u Romi. Nikada nisam ni razmatrao opciju da idem u Chelsea. Sretan sam ovdje i ne razmišljam o tome kako bi bilo da zaigram u nekom drugom dresu", rekao je Nainggolan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi