Nainggolan: Pjanića volim jednako, čujemo se svaki dan

Belgijanac pred duel protiv Juventusa

Nainggolan: Pjanića volim jednako, čujemo se svaki dan

Belgijski fudbaler Radja Nainggolan poručio je da Miralema Pjanića još uvijek voli jednako te da se s njiim čuje svaki dan.

Pjanić je ljetos dres Rome zamijenio dresom Juventusa i bit će mu ovo prvi susret protiv bivših saigrača, a jedan od njih je i Nainggolan.

Belgijanac je poručio da će utakmica biti veoma teška, ali da on i saigrači moraju učiniti sve kako bi pobijedili.

"Protiv Juventusa moramo učiniti sve kako bi ostvarili pobjedu. Pjanić? Volim ga jednako, čujem se s njim svaki gotovo svaki dan. Što se mene tiče, odlučio sam da ostanem bez obzira što sam imao nekoliko ponuda. Ovdje me vole. Stvano mislim da možemo slaviti u ovom meču", rekao je Nainggolan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi