Nainggolan ponovo proziva Pjanića

Otkrio ko mu je bio najteži protivnik

Nainggolan ponovo proziva Pjanića

E. Čaušević

Radja Nainggolan očito još uvijek nije oprostio Miralemu Pjaniću što je prošlog ljeta napustio Romu i svoju karijeru odlučio nastaviti u dresu Juventusa.

Belgijanac je u nekoliko navrata izjavio da je njihovo prijateljstvo završeno onog dana kada je bh. reprezentativac potpisao za Juve. Međutim, prije nekoliko mjeseci Pjanić i Nainggolan su se ponovo družili i čini se izgladili sve nesuglasice koje su imali.

No, u intervjuu za zvaničnu Rominu stranicu Nainggolan je ponovo odlučio bocnuti Pjanića, barem su njegovu izjavu tako protumačili na Apeninima. Italijane je zanimalo ko je najteži protivnik protiv kojeg je on igrao, a Nainggolan je dao poprilično neočekivan odgovor. Naravno, mnogi vjeruju da je na taj način ponovo prozvao bh. veznjaka.

"Najteži protivnik? Pa to je igrač Napolija Jorginho. On igra veoma dobro na sredini sa kratkim dodavanjima koja je teško presjeći. Brzo se umoriš jer on odlično prenosi loptu. Ključno je da imaš dosta energije kako bi se nosio s njim", rekao je Naiggolan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi