Nainggolan: Roma je bolja od Chelseaja
Foto: EPA

Belgijanac nakon sinoćnjeg meča

Nainggolan: Roma je bolja od Chelseaja

Fudbaleri Rome sinoć su odigrali sjajan meč na gostovanju kod Chelseaja u okviru Lige šampiona, ali na kraju su se morali zadovoljiti 'samo' jednim osvojenim bodom.

Rimska Vučica je odigrala sjajno drugo poluvrijeme na Stamford Bridge stadionu te su potpuno nadigrali favorizovanog domaćina koji je na kraju morao da spašava jedan bod. 

Jedan od onih koji smatraju da je Roma trebala odnijeti puni plijen iz Londona je vezni fudbaler ove ekipe Radja Nainggolan. 

"Mislim da smo odigrali sjajan meč i bilo mi je čudno što smo primili gol za 3:3 jer smo bili bolja ekipa. Trebali smo sačuvati naše vodstvo malo duže, ali i bod je dobar. U posljednje vrijeme primamo često mnogo nesretnih golova u kasnim fazama meča. Gubilo loptu veoma lako i moramo poraditi na nekim stvarima, ali kreirali smo mnogo prilika i igrali smo daleko bolje od Chelseaja. Dakle, pokušali smo napasti Chelsea od prve minute drugog dijela meča. Mislim da smo dali sve od sebe i da smo zaslužili pobjedu", rekao je Nainggolan. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Rimljani nakon tri kola u svojoj grupi imaju pet bodova, odnosno dva manje od lidera Chelseaja i tri više od trećeplasiranog Atletico Madrida.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi