Nainggolan: Sretan sam u Romi

Belgijanac pričao o svom teškom djetinjstvu

Nainggolan: Sretan sam u Romi

E. Čaušević

Veni fudbaler Rome Radja Nainggolan izjavio je da je sretan u rimskom klubu i da nema namjeru da napušta Olimpico.

Belgijanac pruža dobre partije od dolaska u Romu, pa je za njega interes pokazalo nekoliko evropski klubova. Ipak, Nainggolan je kazao da nema namjeru da na kraju sezone napušta Romu.

"Sretan sam u Romi, ovo je sjajan klub. Nemam namjeru da idem iz Rima i tu sam sve dok budu željeli da budem", rekao je Nainggolan.

Također, Belgijanac je za italijanske medije pričao o svom djetinjstvu, te lošem odnosu sa ocem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je završena priča u mom životu, samo jedan stranac. S njim imam samo loše uspomene. Ponosan sam na ono kako me majka odgojila i sami smo se izborili za sve što imamo danas. Lopta je bila moj spas od stvarnosti", dodao je vezni igrač Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti