"Najbitnije je u ovom trenutku dovesti zamjenu za Džeku"

Tako smatra legenda Rome

"Najbitnije je u ovom trenutku dovesti zamjenu za Džeku"

Fudbaleri Rome i Lazija u nedjelju će igrati veliki derbi 15. kola Serije A.

Legendarni fudbaler Rome Giuseppe Giannini smatra da nas očekuje veoma neizvjestan meč jer su obje ekipe u sjajnoj formi, te je istakao dva fudbalera od kojih očekuje najviše.

"Očekujem veoma tvrd i izjednačen meč. Bit će veoma teška utakmica za oba tima. Kao glavne igračke figure vidim Džeku sa jedne i Keitu sa druge strane", rekao je Giannini pa se osvrnuo i na eventualna pojačanja u januarskom transfer roku.

"Mislim da moramo dovesti najmanje tri kvalitetna fudbalera, po jednog u svakoj liniji tima. Najbitnije je da dovedemo zamjenu za Džeku u slučaju da bude potrebno", smatra on.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, on je komentarisao i nastavak takmičenja u Evropa ligi te je poručio da bi najveći konkurent Romi trebao biti Manchester United.

Giannini je za ekipu Vučice igrao čak 15 sezona te je postigao 49 golova na 318 mečeva. Veliki derbi između Rome i Lazija počinje u nedjelju od 15.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi