Najboljih 11 koji nikada nisu osvojili Ligu prvaka

Predvodi ih Buffon

Najboljih 11 koji nikada nisu osvojili Ligu prvaka

E. Škorić

Mnogi igrači osvajali su Ligu prvaka, ali postoje i mnogi veliki nogometaši koji nikada nisu uspjeli da se popnu na krov Evrope.

Sky Sports je napravio zanimljiv sastav velikih igrača koji nisu u karijeri osvajali Ligu prvaka. 

Na golu je Gianluigi Buffon, koji je nedavno izgubio treće finale Lige prvaka i svakako je među onima koji su zaslužili takvu nagradu u životu.

Odbranu najboljeg tima koji nikada nije osvojio Ligu prvka sačinjavaju Lilian Thuram, Lothar Matthaus i Fabio Cannavaro. 

Velikani koji također nisu osvajali Ligu prvaka u karijeri su i Patrick Vieira, Cesc Fabregas, Michael Ballack, Francesco Totti, Dennis Bergkamp, Ronaldo i Zlatan Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi