Najjači ne odustaju: Demba Ba na pragu velikog transfera

Predviđali su mu kraj karijere

Najjači ne odustaju: Demba Ba na pragu velikog transfera

Senegalski fudbaler Demba Ba još uvijek nije rekao posljednju riječ kada je u pitanju fudbalska karijera.

Iako je sredinom prošlog ljeta doživio stravičnu povredu noge, Demba Ba je bio strpljiv i još uvijek čeka povratak na teren. Prije otprilike mjesec dana počeo je raditi individualne treninge, ali to nije sve kada su u pitanju optimistične vijesti za njega. On trenutno nastupa za ekipu Shanghai Shenhue iz Kine, ali to bi se uskoro moglo promijeniti.

Naime, turski mediji danas prenose kako će on do kraja prelaznog roka pojačati ekipu Bešiktaša za koju je već nastupao i to u periodu od 2014. do 2015. godine.

Navodno bi on uskoro trebao doći na medicinske preglede u Bešiktaš i ukoliko se ustanovi da je sa njegovom nogom sve u najboljem redu, potpisat će ugovor o posudbi do kraja ove sezone.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo da je Demba Ba najslavnije dane karijere proveo kao član Hoffenheima, West Hama i Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi