Najveće zvijezde u sjeni dvojice igrača

Hon i Fabian najbolji po rejtingu

Najveće zvijezde u sjeni dvojice igrača

M. Šljivak

Najveće evropske lige već su uveliko počele i već na otvaranju su velikani pokazali kako će i ove sezone voditi glavnu riječ u svojim ligama.

Iako najveće evropske zvijezde blistaju u svojim ekipama, oni za sada nisu najkorisniji igrači u najjačim evropskim ligama.

Lionela Messija nema među 10 najkorisnijih fudbalera, gdje prvo mjesto zauzima napadač Tottenhama Heung-Min Son.

Fantastični korejski fudbaler je odigrao tri utakmice za Spurse, postigao je četiri gola uz asistenciju uz odličan pas rejting od 87.5 posto.

Ukupan rejting ovog fudbalera iznosi 9.20, te je on uvjerljivo najkorisniji igrač u dosadašnjem dijelu sezone.

Drugo mjesto zauzima Meksikanac Marco Fabian iz Eintrachta. On je također odigrao tri meča uz dva gola i dvije asistencije i prosječan rejting mu je 8.45.

Iza ovog dvojce slijede Neymar (8.31) i Kevin De Bruyne (8.16), a među 10 najboljih su još Sergi Roberto, Seamus Coleman, Antoine Griezmann, Sadio Mane, Alexandre Lacazette i Andrea Belotti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi