Najveći svjetski derbiji nas čekaju u aprilu

Jeste li spremni?

Najveći svjetski derbiji nas čekaju u aprilu

April mjesec će biti mjesec za istinske zaljubljenike u fudbal.

Naime, četvrti mjesec u godini nam donosi neke od najvećih derbija svijeta i to iz dana u dan. Raspored u ligama petice, ali i Ligi šampiona je tako odlučio da će baš u narednom mjesecu biti igrani gotovo svi veliki derbiji.

Obzirom da se u aprilu nastavlja i Liga šampiona utakmicama četvrtfinala, a klubovi se vraćaju standardnim obavezama u ligama i kupovima, bit će mnogo zanimljivih mečeva.

Mi vam donosimo spisak svih derbija koje ćemo imati priliku gledati, a kojih je u aprilu zaista nevjerovatno mnogo. Sigurno da nas gotovo svaki dan očekuje uživanje pored malih ekrana.

Neki od najboljih mečeva sigurno će biti derbiji između Reala i Barcelone na Santiago Bernabeu stadionu, derbi u Seriji A i Kupu Italije između Napolija i Juventusa, a svakako je tu i nastavak Lige šampiona.

Uostalom, pogledajte i sami:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi