Nakon Barcelone i Atletico želi Matu
Foto: EPA

Žele Juana Matu

Nakon Barcelone i Atletico želi Matu

M. Šljivak

Nakon što je interes za španskog veznjaka Juana Matu pokazala Barcelona, u igru za dovođenje sjajnog fudbalera uključio se i prvak Španije Atletico Madrid.

Mata nije zadovoljan svojom ulogom u Manchester Unitedu. Ima namjeru da napusti ekipu na kraju sezone, a interes za njegovim uslugama je izuzetno veliki.

Barcelona je pokazala veliki interes, ali problem je što katalonski gigant ne može dovoditi igrače prije januara 2016. godine. 

Atletico s druge strane nema nikakvih prepreka u dovođenju Mate, te navodno spremaju ponudu Unitedu u ljetnom prelaznom roku. United ponudu spremno čeka, ali za uzvrat žele sjajno veznjaka Jorgandžija Kokea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mata je član tima s Old Trafforda već godinu dana, a doveli su ga iz Chelseaja za 37 miliona funti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.