Nakon grešaka zatražio izmjenu pa dobio utjehe protivnika

Paulao nije imao svoj dan

Nakon grešaka zatražio izmjenu pa dobio utjehe protivnika

Defanzivac Betisa Paulao je na utakmici ovoga tima sa Rayo Vallecanom doživio vjerovatno najteže trenutke u svojoj karijeri.

Brazilski defanzivac bio je potpuno indisponiran na ovome susretu i direktno je skrivio dva gola, kojima je gostujuća ekipa došla do vodstva već na samom početku utakmice. Nakon što je uvidio da mu na ovome meču ne ide ništa od noge, Paulao je zatražio da bude zamijenjen.

Ipak, nesretni Brazilac nije imao razloga da bude depresivan, jer jednostavno, u današnjem fudbalu se greške dešavaju, a pojedinim fudbalerima znalo se desiti i više od dvije greške na jednom meču.

Upravo ovo činjenice bili su svjesni protivnički fudbaleri, koji su pokušali da utješe Betisovog štopera. Podršku su mu, naravno, pružili i njegovi saigrači, a po izlasku sa terena dobio je aplauz od strane navijača na stadionu u Vallecasu, predgrađu Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.